Jeg hedder Louise Lolle og stiftede Gongs N’ Roses i 2020. Jeg mødte gongmeditationer første gang, da jeg boede i New York i 2011, og jeg blev straks forelsket i lydene og gongernes vilde kraft. Siden har jeg brugt tiden på at dygtiggøre mig i at spille gong og tog uddannelsen som gongmaster i 2020. Jeg har lavet gongmeditationer og -workshops i et væld af sammenhænge; fra festivaller og firmaworkshops til private arrangementer og i yogastudier. 
“Sindet har ingen kraft til at modstå en gong, som spilles med vellyd” lyder et citat fra Yogi Bhajan. Alt i universet vibrerer, inklusiv den menneskelige krop med de fysiske og subtile energetiske lag. Når gongerne slås an, påvirker det nervesystemet, og de kraftfulde lydbølger, med et væld af over- og undertoner, regenererer vores parasympatiske nervesystem, som giver nærvær og ro. 
Når jeg laver lydmeditationer, bruger jeg gongerne, min stemme, klangskåle, chimes og andre lydkilder. Oplevelsen er dybt meditativ, og nogle oplever at blive sendt på en indre rejse, som kan minde om drømmetilstand.    
Jeg tilbyder lydmeditationer til private og virksomheder. 
Kontakt mig for mere info og pris.

Du kan også følge mig på Instagram for info om arrangementer mm. 

​​​​​​CV: 
Uddannet journalist fra Journalisthøjskolen 2009
Uddannet Hatha yoga instruktør fra Nalini Yoga 2011
Uddannet Mindfulnessinstruktør fra At Work skolen 2013
Uddannet Yin yoga instruktør fra Sattva Yoga 2014
Uddannet Gong master fra Copenhagen Gong center 2020
Certificeret psykoterapeut fra ID Academy 2022

Numinus, Fundamentals of Psychedelic-Assisted Therapy 2023