​Meditation med yoga & mindfulness

Yoga

Jeg er uddannet Hatha og Yin yogalærer og har dernæst undervist en del i Vinyasa yoga.

I den vestlige verden jager vi helst lykken, hvilket meget hurtigt kan blive et ørkesløst sisyfosarbejde. I den østlige tradition rummes både lys og mørke, yin og yang. Og i min yogapraksis forsøger jeg at inkorporere begge disse sider. De lange blide stræk kombineret med de mere intense muskulært arbejdende bevægelser. Alt sammen i et blødt bølgende flow med konstant fokus på den dybe og livgivende vejrtrækning. Jeg arbejder også med åndedrætsøvelser, chakraer og mantra som en del af min yogaundervisning, og mit store ønske er, at jeg med min yogaundervisning kan få livsenergien til at flyde mere frit.

Mindfulness:

Det er ikke vores tanker og følelser i sig selv, der er problemet. Det er måden, vi forholder os og forbinder os til tankerne og følelserne, der giver os bøvl.


Siden jeg tog min uddannelse som mindfulnessinstruktør har det været min mission at sprede nærvær og autencitet i mit eget liv og hos de mennesker, jeg berører. 


At finde ud af, at man har evnen til at stilne sit sind, at se sine tanker og følelser udefra, og forstå at man ikke behøver at forbinde sig til dem, det er en stor gave.

Når vores tankemønstre bliver for fastlåste kan det skabe enorme udfordringer i vores liv. Tanker skaber kemi i kroppen. Der strømmer en suppe af neurotransmittere og elektromagnetiske impulser fra hjernen ud i den krop. Resultatet af denne proces kalder vi følelser. Kemien fra kærlige tanker føles godt. Kemien fra negative tanker føles knap så godt, og måske endda ligefrem ulideligt. Jeg vil gerne vise dig vejen ud og lære dig at hvile i alle dine farver. Og her kan meditation og mindfulness blive den port du skal gå igennem, fremfor for at stå og banke hovedet mod en lukket dør igen og igen.

​Er du interesseret i at høre mere?

Har du spørgsmål til nogle af mine ydelser, så kontakt mig endelig på telefon 42 45 52 22 eller via denne formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hos mig er der gratis parkering

Jeg er beliggende tæt ved Sundby Metrostation

CVR: 41451882

​Jeg hjælper både klienter privat og virksomheder igennem mine workshops.

Skal du holde polterabend?

​Det kan jeg også hjælpe med.

instagram

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at ringe til mig og booke tid pr. telefon eller via mail.

Terapi og Gong tilbydes to steder: 

Joselbjergvej 5, 4540 Fårevejle

Rutevejledning til adressen

Jadegangen 146, 2300 København S

Rutevejledning til adressen

​​​

​​Telefon: 42 45 52 22

Mail: kontakt@gongsnroses.dk