​Psykoterapi

Mit store ønske er at gøre dig opmærksom på din vej. Hvor er du på vej hen og hvorfor, hvilke regler og sandheder har du opstillet for dig selv - og hvordan kan jeg hjælpe dig med at justere de aspekter, som ikke længere giver mening at bruge. De strategier, du har opbygget gennem et liv for at undgå smerte, svigt og sorg, kan spænde ben for dig i ekstrem grad, helt uden at du er bevidst om det. Måske har dine strategier på et tidspunkt været nødvendige for at kunne være i livet, men hvis ikke du får øje på, hvordan din virkelighed ser ud nu, så kan livet føles som en daglig kamp. Dét vil jeg gerne hjælpe dig med at forstå og slippe fri af. Så du kan hvile trygt ind i din virkelighed.

Der vil altid være op- og nedture. Livet kommer i bølger. Men du kan lære at forstå og elske bølgerne. Og så, allerkæreste ven, lover jeg dig, at der starter et helt nyt og farvestrålende eventyr. 

Hvordan arbejder jeg som psykoterapeut:

Jeg arbejder som integral psykoterapeut, hvilket vil sige, at jeg, med et lidt fortærsket udtryk, arbejder ud fra at se det hele menneske. Hvem er du, når du er på arbejde, når du er derhjemme, når du er alene, når du er sammen med andre. Hvilke strukturer, følelsesmæssigt og fysisk, er du vokset op i, og hvilke strukturer lever du i, i dag. Alle disse aspekter kigger vi sammen på ud fra en holistisk tilgang, hvor du vil opleve, at jeg også beder dig om at have kroppen med i terapirummet. Jeg inddrager åndedrætsteknikker, meditation og kropslige rummeprocesser, så du bedre kan forstå, hvor dine udfordringer kan placeres og derved bedre forløse dine traumer og sår. Jeg synes, terapi er både magisk, farvestrålende og eventyrligt og det er mit håb, at du også vil få denne oplevelse. 

Gående terapi

For nogle år siden var jeg i et forløb hos Indrelys.dk, hvor jeg gennem et års tid havde gående psykoterapi sessioner. Det var en transformerende oplevelse for mig at bevæge mig gennem naturen og skabe et terapirum dér under åben himmel. Hvis du ønsker det, tilbyder jeg gående sessioner. Her mødes vi ved Sundby Metro og bevæger os ind gennem Amager fælled og mærker naturens kraft, mens vi taler om de ting, der rører sig i dig og får belyst dine udfordringer. Der er også en god chance for, at vi stopper op og dufter til en blomst, krammer et træ eller sætter os og mediterer under fuglefløjt og lammeskyer.

Etik​

Jeg har tavshedspligt og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger foreningens etiske regelsæt. Du kan læse mere på foreningens hjemmeside her.

​Er du interesseret i at høre mere?

Har du spørgsmål til nogle af mine ydelser, så kontakt mig endelig på telefon 42 45 52 22 eller via denne formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hos mig er der gratis parkering

Jeg er beliggende tæt ved Sundby Metrostation

CVR: 41451882

​Jeg hjælper både klienter privat og virksomheder igennem mine workshops.

Skal du holde polterabend?

​Det kan jeg også hjælpe med.

instagram

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at ringe til mig og booke tid pr. telefon eller via mail.

Terapi og Gong tilbydes to steder: 

Joselbjergvej 5, 4540 Fårevejle

Rutevejledning til adressen

Jadegangen 146, 2300 København S

Rutevejledning til adressen

​​​

​​Telefon: 42 45 52 22

Mail: kontakt@gongsnroses.dk